Danmarks Industri Museum

Kender du duften af ”de gamle dage”?
– Hvis ikke, så har du muligheden for at snuse den ind, for at opleve den på nært hold på Danmarks Industrimuseum. For Industrimuseet er en stor og fantastisk fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling og levevis. Og så er det for alle. Det rummer nemlig det hele liv.

Så snart du træder ind af døren, fornemmer du det. Du er netop havnet i en anden tid, og her får du et tydeligt billede af, hvordan livet så ud for dine forældre, bedste- eller oldeforældre.

Har du også børn, der ser bedst med fingrene?
Så har du intet at bekymre dig om her, for I er kommet til pilfingrenes paradis! På Danmarks Industrimuseum er der nemlig plads til leg, og hvis du følger fodsporene rundt mellem bygningerne, så er du sikker på, at du får det hele med.

Rundvisninger
Industrimuseet laver rundvisninger for grupper efter aftale, men hver lørdag og søndag kan du desuden komme med på en intro-rundvisning på museet som enkeltperson eller mindre gruppe. Tilmelding foregår på dagen ved henvendelse i Billetsalget, og det koster kun 10 kr. pr. person at deltage. Turen varer ca. 30 min. og starter kl. 12, 13 og 14.

App
Vil du gerne være forberedt forud for dit besøg, så hent vores gratis app ”Danmarks Industrimuseum” på App Store eller i Google Play. Heri finder du også en guide til museet på både tysk og engelsk. Der er desuden gratis internet på stedet.

Info

Find os

Danmarks Industrimuseum, Gasvej 17-19, 8700 Horsens, Tlf. +45 75 62 07 88