Naturhistorisk Museum Aarhus

På Naturhistorisk Museum i Aarhus kan du opleve det mylder af liv, som befolker jorden. Museet har fire store faste udstillinger og skiftende særudstillinger. Du kan blandt andet komme tæt på dyrene på Afrikas savanne eller tage på en tidsrejse gennem den danske natur fra istiden og frem til i dag. Besøg udstillingen AnimaliA – overlevelsens ABC, der er giver et anderledes blik på evolutionen. Endelig må du ikke gå glip af museets nyeste udstilling: Den Globale Baghave, der viser verdens mylder af liv.

Sjove aktiviteter

Kig også forbi knoglefåret og se, om du kan samle skelettet rigtigt. Du kan også teste dig selv i museets have, hvor du bl.a. kan se, om du kan springe lige så langt som en puma. I skolernes ferier er der altid ekstra mange ting på programmet. Du kan f.eks. opleve en dissektion eller hilse på en levende slange. Hold øje med facebook og kalenderen på museets hjemmeside.

Hvad er Naturhistorisk Museum egentlig?

Museet er landets næststørste af sin art, både med hensyn til samlingernes størrelse og antal udstillingskvadratmeter. Museet rummer over 5.000 forskellige dyr fra hele kloden – mange af dem vises i deres naturlige omgivelser. Museets formål er at fremme naturhistorisk forskning og give offentligheden kendskab til videnskabens resultater på dette område. Handicappede kan færdes overalt i udstillingerne.

Info

Find os

Naturhistorisk Museum Aarhus, Wilhelm Meyers Allé 210, 8000 Aarhus C, Tlf. +45 86 12 97 77